Autor Wątek: Dlaczego ZALOGOWANY użytkownik musi wpisywać te litery z filtra antyspamowego???  (Przeczytany 22513 razy)

Offline piotr-piorab

• Nowy
  • *
  • Reputacja: +0/-0
Witam, mam prośbę o wyjaśnienie, dlaczego, jeśli jestem zalogowany, to i tak muszę wpisywać te literki na dole?
Niestety zanim je właściwie odczytam, to muszę kilkanaście razy próbować. Odczytywanie na głos nie bardzo działa, bo pani czyta niewyraźnie. Proszę zróbcie coś z tym! Jestem długoletnim użytkownikiem Płatnika i chciałbym nie tylko korzystać z pomocy innych, ale sam również coś mógłbym podpowiedzieć, NIESTETY TE LITERKI ZNIECHĘCAJĄ. POMOCY! Pozdrawiam Adminów - Piotr

Offline Admin

• Administrator
  • Nowy
  • Reputacja: +0/-2
To działanie forum nie jest zabiegiem celowym. Proszę spróbować wyczyścić cache przeglądarki internetowej. Dla zarejestrowanych użytkowników nie ma konieczności wpisywania literek - temu ma właśnie służyć rejestracja.

Offline generet

• Nowy
  • *
Literki są po to, żeby boty nie mogły spamować naszego forum, ot tak :P

Offline baska99

• Nowy
  • *
Wszystkie fora tak funkcjonują, tylko szkoda, że przy pisaniu postów też trzeba za każdym razem to wpisywać

Offline lotosek

• Nowy
  • *
ten typ zabezpieczenia przed botami jest wyjątkowo nieczytelny :D
ze względu na kolorystykę liter i tla, można by pomyslec o innym zabezpieczeniu,
ale sadze ze to by generowalo koszt

Offline stanok

• Nowy
  • *
do przejścia, każde forum przecież musi mieć jakieś zabezpieczenie

Offline yolka

• Nowy
  • *
lotosek - jednak własnie o to chodzi, żeby to człowiek był w stanie odczytać zabezpieczenie, a bot już nie. Gdyby było łatwiejsze, wówczas byłoby też łatwiejsze do złamania przez boty :) Poza tym w przypadku liter zawsze je można odsłuchać.
Pozdrawiam

Offline Danuta Rogowska

• Nowy
  • *
Wszystkie fora tak funkcjonują, tylko szkoda, że przy pisaniu postów też trzeba za każdym razem to wpisywać

No raczej nie funkcjonuja, bo widze takie rozwiazanie po raz pierwszy.