nie wiem jak ci dziękowac dobry człowieku

Działa!!
Jeszcze program Platnika przekonwertował archiwum do nowej wersji płatnika i wszystko działa
Bardzo dziekuje.
Swego czasu robiłem różnymi narzędziami czystki na dysku twardym i pewnie coś tam "wyczyscil" czy skompresował z tej bazy i dlatego cały ten problem.
Ale najważniejsze że działa
Jak jeszcze mogę sie o cos zapytac. To mam taki problem z którym od dawna sie nie moge uporać:
Była sobie taka firma w 2000 roku. Jeszcze w tym starym płatniku. Od wielu, wielu lat juz ta firma nie istnieje. Ale był u mnie pracownik który pracował lata temu w tej firmie i chciałem coś sprawdzić. Mam pliki tej firmy (kdu,rep,dra, zua) ale nie mogę ich wyświetlic w aktualnym płatniku. Nic nie importuje przez "import dokumentow". komunikaty o złych identyfikatorach... Podejrzewam, że chodzi o to że musiałbym założyć tą firmę z taką nazwą,regonem,peslem i nipem i dopiero zaimportować do tak nowo utworzonej firmy. No ale nie mam tych danych identyfikacyjnych. Kliknięcie na plikach *.kdu powoduje otwarcie płatnika ale żadnych danych i dokumentów tej firmy nie ma.